http://farmacie-imed.blogspot.com/

http://farmacie-imed.blogspot.com/

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Constipatia si produsele naturale pentru combaterea ei!

O persoana sufera de constipatie daca are scaune de consistenta crescuta la intervale de peste trei zile sau daca are mai putin de trei scaune/saptamana.
Tranzitul intestinal mai poate fi intarziat si din cauza unor obstacole situate in afara sau inauntrul intestinului. Cand constipatia persista si este insotita de dureri abdominale si varsaturi, adresati-va imediat doctorului, deoarece, mai mult ca sigur, este vorba de o ocluzie intestinala (incurcatura de mate).
Constipatia este definita ca fiind incetinirea tranzitului intestinal cu intarzierea eliminarii materiilor fecale; exista o constipatie functionala, cronica, primitiva (la care ne referim aici) si o constipatie secundara (datorita unor obstacole la nivelul tubului digestiv). Constipatia primitiva se manifesta cu aparitia scaunului la 3-4 zile (uneori mai rar), balonari, greturi, migrene.
Factorii de inducere sau agravanti ai constipatiei pot fi multipli: alimentatie saraca in reziduuri celulozice, in lichide; boli endocrine, viata sedentara, repaus prelungit la pat, inhibitia voluntara a actului defecatiei etc. Constipatia functionala poate fi datorata unei insuficiente sau paradoxal, unui exces de contractura a intestinului. In primul caz se numeste "atona" iar in al doilea caz "spastica". Oricare ar fi forma sa ea determina o inflamatie a intestinului gros, deci colita.

Este cunoscut faptul ca sanatatea noastra depinde foarte mult de asigurarea evacuarii zilnice a fecalelor. Stationarea acestora un timp mai lung de 24 ore poate determina aparitia si raspandirea unor bacterii periculoase. Acestea pot conduce, o data cu cronicizarea constipatiei, la aparitia durerilor abdominale, diverticulozei, hemoroizilor, durerilor de cap, insomniei, obezitatii, problemelor circulatorii, herniei hiatale si ombilicale precum si a cancerului de colon.


PRODUSUL COSMENZIME COSTA  24,50 SI SE POATE COMANDA PRIN POSTA ROMANA,CU COMENZI LA ADRESA DE EMAIL  comenzimed@clicknet.ro 
Cosm - Enzime - 10 drajeuriCosm - enzime este singura formula eficienta care elimina neplacerile cauzate de o digestie dificila sau insuficienta: balonari, discomfort abdominal, indigestie, greata, constipatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu