http://farmacie-imed.blogspot.com/

http://farmacie-imed.blogspot.com/

marți, 31 ianuarie 2012

Farmaciile vin in sprijinul bucurestenilor afectati de ger

Informatia MedicalaMai multe lanturi de farmacii vor acorda sprijin persoanelor care se vor afla in dificultate din cauza temperaturilor scazute ce se anunta in urmatoarele zile, masura luata la solicitarea prefectului Capitalei si cu sprijinul Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.
Potrivit unui comunicat al Institutiei Prefectului remis vineri AGERPRES, farmaciile fac parte din retelele Sensiblu, Centrofarm, Donna, Helpnet, Belladonna, Sibpharmamed, Gedeon Richter, Catena, 2NA, MC Serv Tour-Sante si vor sprijini persoanele varstnice, cardiacii, diabeticii, persoanele cu probleme respiratorii si cetatenii care sunt sensibili la ger prin acordarea de ceai cald, verificarea tensiunii si un minim prim-ajutor pana la venirea ambulantelor, acolo unde este cazul.
"Apelul nostru catre bucurestenii care pot fi afectati de ger este acelasi: sa evite pe cat posibil expunerea la frig in intervalul orar cuprins intre orele 18,00-9,00 si sa se protejeze in mod corespunzator. Daca este imperios necesar sa iasa din casa intre orele mentionate, este bine ca oamenii sa stie ca gasesc la aceste farmacii un sprijin minim. Pentru cazurile medicale insa, bucurestenii trebuie sa apeleze 112", a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu