http://farmacie-imed.blogspot.com/

http://farmacie-imed.blogspot.com/

vineri, 27 ianuarie 2012

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare si eliminare a toxinelor din organism. Toxina poate fi orice substanta care are efect negativ asupra organismului. Multe dintre aceste toxine provin din alimentatie, administrarea de medicamente si atmosfera. Chiar si corpul, si bacteriile din intestine produc toxine. In interiorul organismului, grasimile, in special cele oxidate si colesterolul, radicalii liberi si alte molecule daunatoare actioneaza ca si toxine. Digestia inceata, disfunctiile colonului, activitatea deficitara a ficatului, slaba eliminare prin intermediul rinichilor, tractului respirator si pielii duc la toxicitate crescuta in organism. Incarcarea organismului cu substante nocive determina anumite dezechilibre ale organelor care pot duce pana la imbolnavirea acestora. Detoxifierea este instrumentul optim pentru mentinerea functionarii normale si a integritatii florei intestinale si poate spori capacitatea naturala a corpului de a rezista la infectii, alergii si boli de piele. Multi oameni se vor simti intineriti din punct de vedere fizic si mental dupa terapia de detoxificare, cu o reducere corespunzatoare a simptomelor si bolilor.
Cauze:
- Ingerarea unei cantitati mari de alimente, cu mult peste necesarul organismului. Aceasta duce la suprasolicitarea sistemului digestiv, la digerarea si asimilarea incompleta a componentilor alimentari, avand ca rezultat formarea unor produsi neasimilabili care devin toxici pe masura ce timpul de ramanere in organism, pana la evacuarea lor, creste.
-Insuficienta eliminare a toxinelor din corp prin fecale (in caz de constipatie), prin urina (cauzat de consumul unei cantitati insuficiente de lichide), prin transpiratie (in cazul blocarii eliminarii prin piele a toxinelor cu substante cosmetice perspirante sau prin lipsa de aerisire a corpului, purtarea de haine sintetice direct pe piele etc.).
-Consumul unor alimente care sunt recunoscute ca fiind otravuri pentru organism: carnea, zaharul si produsele zaharoase, cele care contin aditivi alimentari, produsele sintetice, ultrarafinate, alcoolul, cafeaua.
Manifestari:
- depuneri pe limba
- mirosul neplacutal gurii
-oboseala
- scaderea capacitatii de concentrare si memorare
- migrene
- balonari
- iritabilitate
- functionarea deficitara a tractului digestiv
- durerile osteo-articulare
- afectiuni dermatologice
- imunitate scazuta
- cresterea in greutate
- predispozitie la raceli frecvente.
- dureri de cap
Corpul uman acumuleaza, in timp, diverse toxine provenite din alimente cu aditivi, poluare, boli, medicamente, tigari, alcool, pesticide.
Diete care sunt benefice pentru curatarea organismului:
- sucuri de fructe sau legume;
- legumele fierte
- supele de legume
- cerealele
- leguminoasele
- orezul brun
- branza de vaci
- iaurtul bio
- carnea de pui
- pestele
De evitat:
- sarea de bucatarie
- cafeina
- aditivii
- indulcitorii artificiali
produs TOTAL CONTROL COLESTEROL- PRET PRODUS 77 LEI(COMENZIMED@CLICKNET.RO)
-alcoolul
Cauze naturale. Pe parcursul a multor milioane de ani, organismul nostru s-a obisnuit cu aer proaspat, alimente naturale si miscare zilnica regulata. In ultima perioada, stilul nostru de viata s-a schimbat in mod drastic. Ocupatiile actuale sedentare si stationare, utilizarea mijloacelor de transport, mediul poluant, consumul substantelor nocive, radiatiile electrice, ultravioletele si altele, dauneaza mult vitalitatii si starii noastre de sanatate. Deoarece Pamantul nu mai este cel de odinioara si stilul nostru de viata nu mai este natural. In ultimii 100 de ani poluarea mediului a crescut de mai multe sute de ori, ceea ce influenteaza direct starea sanatatii noastre. Elementele esentiale ale organismului nostru sunt substante minerale si oligolelemente. Poluarea solului, apei si aerului a daunat atat de mult compozitiei substantelor minerale, incat in zilele noastre nu se mai regasesc in natura la fel cum erau in urma cu un secol.
Tratament naturist
Astazi in lume exista deja numeroase suplimente nutritive exceptionale. Pe parcursul utilizarii produselor de calitate, sute de mii de oameni relateaza despre ameliorarea bolilor sau despre vindecari spectaculoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu